Izometal producator si distribuitor organe de asamblare
EdenHost
Abonare Newsletter
S.C. IZOMETAL S.R.L. BOTOŞANI CALITATE ȘI SIGURANȚĂ

Despre Noi

SC IZOMETAL SRL Botoşani a fost înfiinţată în anul 2000 şi are ca obiect de activitate principal producţia şi distribuţia organelor de asamblare din cele mai diverse categorii, precum şi a agrafelor din inox pentru fixarea izolatoarelor electrice din sticlă pentru liniile electrice de înaltă tensiune.
       Firma noastra va ofera posibilitata aprovizionarii şi cu repere speciale şi unicat pentru activitatile din industria metalurgică, industria construcțiilor de mașini, industria navală, constructii industriale și civile, industria electrotehnică și energetică, instalații și agricultură.
Evoluţia economică concurenţială din ultimii ani şi-a pus amprenta şi asupra tipurilor de organe de asamblare, oferta devenind din ce în ce mai diversificatădatorită varietăţii de forme, tipuri, dimensiuni, caracteristici, destinaţii, etc.
     Suntem conştienţi de importanţa rolului organelor de asamblare, datorită faptului că acestea sunt folosite în diverse asamblări în care aportul lor devine determinant, începând cu fixări uşoare (tâmplărie, tencuieli, diverse instalaţii, etc), continuând cu fixări medii (utilaje, confecţii metalice, construcţii diverse), fixări principale (mijloace de transport, structuri metalice, etc) precum şi utilizări în domenii speciale (CN, folosirea la temperaturi înalte sau joase, hidro şi termoagregate, etc).
   Diversitatea foarte mare de destinaţii trebuie să ţină cont de armonizarea dintre caracteristicile de rezistenţă mecanică şi sensibilitatea filetului, care este un mare concentrator de tensiuni, lucru care se face prin aplicarea unor tehnologii adecvate, cunoscut de specialişti şi care trebuie adus la cunoştinţă utilizatorilor, pentru o dimensionare riguroasă a îmbinărilor şi realizarea în bune condiţii a scopului propus.
De la începutul activităţii s-a pus accent pe promovarea unei echipe capabile să armonizeze resursele vaste de experienţă în domeniu cu flexibilitatea şi adaptabilitatea reclamate de provocările din ce în ce mai diversificate ale pieţei.
      Din acest punct de vedere produsele oferite de catre SC Izometal SRL Botosani reprezinta alegerea corecta, iar asistenta tehnică oferita completeaza gama de argumente pentru alegerea a firmei noastre ca partener de afaceri.
Din acest punct de vedere produsele oferite de catre SC Izometal SRL Botosani reprezinta alegerea corecta, iar asistenta tehnică oferita completeaza gama de argumente pentru alegerea a firmei noastre ca partener de afaceri.

    Numărul din ce în ce mai mare de clienţi şi fidelizarea acestora pe termen lung sunt rezultate ale respectării fără compromisuri a contractelor încheiate şi a comenzilor onorate.
Scopul nostru pentru viitor este de a ne consolida poziţia deţinută şi de a deveni lider regional în elemente de fixare profesionale, cu portofoliu de clienţi alcătuit din cele mai performante societăţi din toate domeniile de activitate.
       

       Calitate produselor, competenţa personalului, implementarea şi păstrarea SMC ISO 9001, asistenţa tehnică oferită, adaptabilitatea la cerinţele pieţei, condiţiile comerciale oferite: preţuri competitive, promptitudine la livrare, modalităţi şi termene de plată flexibile, asigurarea transportului, etc completează gama de argumente pentru alegerea firmei noastre ca partener de afaceri.